Serrahima presenta Oceà d’Incertesa als Amics de les Arts

Presentació d'Oceà d'incertesa, de Xavier Serrahima, als Amios de les Arts de Terrassa, Carles Rebassa i Àngel Carbonell

Serrahima presenta Oceà d’Incertesa als Amics de les Arts

L’escriptor i poeta terrassenc, Xavier Serrahima, presenta el seu darrer treball, el llibre de poemes Oceà d’Incertesa, als Amics de les Arts. Carles Rebassa ha estat l’encarregat de desglosar l’últim treball de l’autor que es descriu com “una llarga marea que cal recórrer com si fos un sol cant”. Així es refereix a que els poemes d’Oceà d’Incertesa, no porten títol ni majúscules la qual cosa incita al lector a llegir-ho d’una sola vegada.

Des del 2008 Xavier Serrahima es mou pel món de la literatura on acumula diferents reconeixements i un treballat prestigi. Títols com “Al pic de l’hivern ens aturem a descansar” o els poemaris “Lleu batec” o “Engrunes d’hores” formen part d’una obra creixent tant en relats infantils com en literatura per adults.

Responsable d’una secció setmanal sobre llibres al programa de la Ràdio Municipal, El Submarí, Serrahima dóna conferències, tallers de lectura i participa en ressenyes i editorials.

 818 lectures totals,  1 lectures setmanals

Author: admin

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *