Conversa amb Emma Vilarasau i Montse Barderi: Camí d’anada i tornada i La mare

Dimarts, 17 de gener del 2017
a les  7 de la tarda

a l’Arts Santa Mònica

La Rambla, 7
08002 Barcelona 

                                   

presentació de la conversa entre

Emma Vilarassau i Montse Barderi

sobre dos projectes protagonizats per dones amb grans i intensos vincles emocionals:

La Mare
(obra en cartell a La Villarroel, protagonitzada per Emma Vilarasau)
Es pot estimar massa un fill, fins al punt de perdre les ganes de viure en el moment en què marxa de casa per viure la seva vida? La mare és una obra directa que parla de la dificultat i el dolor que sent una dona en perdre el seu rol de mare al llarg dels anys. Emma Vilarasau és l’Anne, una mare entregada que ho perd tot menys la capacitat de patir i somniar.

Camí d’anada i tornada
(llibre escrit per Emma Vilarasau i Montse Barderi)
Connecticut, 27 de desembre de 1940. L’Annemarie escriu una carta en què demana ajuda a l’Ella arran de la mort del seu pare. L’Ella viu a l’Índia des de fa algun temps i respon immediatament als precs de la seva amiga, amb qui va fer un viatge de milers de quilòmetres, de Suïssa a Kabul, uns mesos abans amb un Ford de divuit cavalls. Unides per un vincle inexplicable, intens i profund, descobrirem en les seves cartes dues maneres de veure el món i d’entendre la guerra. A Camí d’anada i tornada Emma Vilarasau i Montse Barderi han creat una correspondència entre l’Annemarie Schwarzenbach i l’Ella Maillart inspirada en les seves vides, en un exercici insòlit de creació. Tot un homenatge a les dones a partir dels grans temes: l’antibel·licisme, el sentit del viatge, les relacions íntimes profundes i atípiques, les segones oportunitats… i, especialment, la necessitat de mostrar la pròpia ànima i vèncer la solitud. Una novel·la inspirada en fets reals.

hi col·labora

 358 lectures totals,  1 lectures setmanals

Author: admin

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *