Ànima llibre: La mecànica de l’aigua, Silvana Vogt / LiberisLiber

Dijous, 29 de setembre del 2016
a les 12.25 del migdia,
al
Programa El Submarí

de la

 fons

conduït per la

Mariona Tomàs,

parlarem del llibre

La mecànica de l’aigua

La mecànica de l’aigua, Silvana Vogt

de

Silvana Vogt

Silvana Vogt

publicada per Edicions 1984

Que n’han dit

* Racó de la paraula

* Vilaweb

 * Ara: Jordi Nopca

i a

Ànima lliure

parlarem del

Liberis Liber

Fira d’Editorials independents… i molt més.
Besalú, 1 i 2 d’octubre

Un músic que toca el contrabaix decideix muntar una petita editorial de poesia. Li explica a un amic seu i aquest es queda totalment descol·locat. Li pica la curiositat i furga per les llibreries, biblioteques i Internet per saber si hi ha més gent com el seu amic. Descobreix un concepte nou, força incipient llavors: les editorials independents. Escruta els seus catàlegs i descobreix que són una autèntica meravella, un tresor cultural per a qualsevol país. Fan llibres molt bons i per a tots els gustos. Fins i tot, en fan alguns que ja saben que no guanyaran cap calé, però els fan perquè hi creuen. Aquest amic del músic se’n fa creus que no hagués conegut aquesta realitat abans. Ho comenta als seus altres amics i entre tots decideixen que això ha de canviar. Cal cridar l’atenció, inventar-se un aparador. Decideixen muntar una fira. On? Doncs a prop de casa, a Besalú, i li diran “Liberisliber” (“el llibre que et farà lliure” en llatí… més o menys). Les coses en llatí –creuen- duren més i aquella aventura ho tenia tot per durar poc: “Editorials independents? Com? I on dius que es fa? A Besalú? Hi arriba el tren?”.

 197 lectures totals,  1 lectures setmanals

Author: admin

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *