RTVVilafranca: La jornada “Els llibres i els dies”

Els llibres i els dies

La jornada “Els llibres i els dies. Les editorials i llibreries independents catalanes a debat” han estat tot un èxit i han plantejat els principals reptes del sector per afrontar el futur

Més de 150 persones van omplir, en un diumenge a la tarda, la sala polivalent de l’edifici de l’Enològica a Vilafranca per participar a les jornades organitzades pel Grup de llibreries independents Bestiari, l’Associació d’editorials independents Llegir en Català i la llibreria l’Odissea.

La trobada reunia representants del sector del llibre d’arreu de Catalunya, des de llibreters i editors, a bibliotecaris, periodistes, escriptors o representants de l’administració. L’obertura va anar a càrrec del diputat de Cultura de la Diputació de Barcelona, Juanjo Puigcorbé, que va felicitar als organitzadors per la iniciativa del tot necessària, va dir. També va remarcar que les administracions catalanes són conscients de la importància del sector.

[…]

Podeu llegir la continuació en aquest enllaç.

Notícia original redactada per Josep M Soler, el dilluns, 04 abril 2016, © 2016 RTV Vilafranca

 858 lectures totals,  2 lectures setmanals

Author: admin

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

error: El contingut està protegit!